معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران با بیان اینکه امروز دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس فعال است، گفت: این تعداد شنبه به سه هزار و ۵۰۰ دستگاه می‌رسد. مترو نیز از ساعت ۵ و نیم صبح با سر فاصله چهار دقیقه و به صورت رایگان فعال است.

به گزارش همشهری آنلاین، محسن هرمزی معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در جلسه ستاد استقبال از مهر ۱۴۰۵ که همزمان با آغاز سال تحصیلی در محل معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت شهدای دانش‌آموز میناب، اظهار کرد: امیدواریم با توجه به شرایطی که در دو ماه گذشته برای بازگشایی مدارس ایجاد کردیم، شاهد مهرماهی بدون مخاطره باشیم.

وی ادامه داد: امروز تمرینی برای روز شنبه بود. امیدواریم شاهد ترافیک روان در هفته آینده باشیم و تمام ناوگان اتوبوسرانی در این ایام فعال باشند و ناوگان تاکسیرانی نیز بیش از پیش فعال شوند.

انتقاد هرمزی از عملکرد آموزش و پرورش در حوزه سرویس مدارس

هرمزی ضمن ابراز گلایه‌مندی از آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: نمایندگان آموزش و پرورش نه به طور کامل در جلسات حضور یافتند و نه همکاری لازم را با ما داشتند.

وی با اشاره به سردرگمی خانواده‌ها در زمینه سرویس مدارس، یادآور شد: خدمات‌رسانی در حوزه سرویس مدارس استثنایی بدون هیچ‌گونه مشکلی انجام می‌شود، اما برای مدارس عادی شاهد آشفتگی هستیم و مباحث در این زمینه عملیاتی نمی‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: باید کمیته مرتبط در این زمینه تشکیل شود و آموزش و پرورش مباحث نظارتی و عملکردی در این زمینه را تعیین تکلیف کند. تقاضای بنده این است که موضوع جدی گرفته شود تا بار از روی دوش خانواده‌ها برداشته شود.

نقص فنی خودروها یکی از عوامل اصلی ترافیک

هرمزی با بیان اینکه نزدیک به ۴۰ درصد از عامل ترافیک در معابر، نقص فنی خودروهاست، گفت: هم از مردم تقاضا می‌کنیم که نسبت به رفع نواقص فنی خودروی خود اقدام کنند و هم از امدادخودرو درخواست می‌کنیم که همراهی لازم را داشته باشد تا شاهد کاهش بار ترافیکی مرتبط با این موضوع باشیم.

وی با اعلام اینکه ۸۳ درصد ناوگان اتوبوسرانی نوسازی شده است، اظهار کرد: یک‌سوم تاکسی‌های شهر نوسازی شده و اقدامات ویژه‌ای در حمل‌ونقل عمومی صورت گرفته است.

تست گرم ایستگاه مترو محدوده شهرری انجام می‌شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه تست گرم مترو در ایستگاه در محدوده شهرری انجام خواهد شد، گفت: در تلاش هستیم تا پایان مهرماه و یا اوایل آبان‌ماه این ایستگاه را به بهره‌برداری برسانیم که با این اقدام هم نزدیک به هفت کیلومتر به خطوط مترو افزوده می‌شود و هم ایستگاه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

کاهش ۲۴ درصد ترافیک در اولین روز مهر نسبت به سال گذشته

محسن هرمزی در جلسه ستاد استقبال از مهر ۱۴۰۵ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آمادگی خوبی در سطح شهر شاهد هستیم، گفت: نسبت به سال قبل ۲۴ درصد کاهش ترافیک را در اولین روز مهر شاهد هستیم. امیدواریم تا پایان امروز شاهد ترافیک روان‌تر و ایمن‌تر باشیم. البته هفته آینده ترافیک پرحجم‌تر خواهد بود.

وی افزود: امروز دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس فعال است که شنبه به سه هزار و ۵۰۰ دستگاه می‌رسد. مترو نیز از ساعت ۵ و نیم صبح با سر فاصله چهار دقیقه و به صورت رایگان فعال است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران ادامه داد: با هماهنگی پلیس راهور، نمایندگان پلیس و معاونت حمل و نقل در مدارس حضور خواهند داشت تا به رفع مشکلات کمک کنند.

وی در مورد وضعیت سرویس مدارس هم گفت: متولی سرویس مدارس آموزش و پرورش است و سازمان تاکسیرانی ناظر محسوب می‌شود. شرکت‌ها باید از این سازمان مجوز بگیرند اما متاسفانه آشفتگی‌هایی در این بخش وجود دارد. علیرغم کمک‌های وزارت کشور و سامانه سپند، همکاری خوبی از سوی آموزش و پرورش ندیدیم. این عدم یکپارچگی باعث سردرگمی خانواده‌ها می‌شود.

هرمزی گفت: شهرداری و پلیس راهور آمادگی دارند که هر کمکی در این زمینه انجام دهند. کمااینکه ما پنج مرکز معاینه فنی را به سرویس مدارس اختصاص دادیم. باید جلسات عارضه سنجی برگزار شود تا بتوان مسائل سرویس مدارس را رفع کرد.

وی همچنین تصریح کرد: از ۱۲۰ شرکت تاکسیرانی، تنها ۴۰ شرکت برای دریافت مجوز مراجعه کردند و از این تعداد تنها ۲۰ شرکت دارای استاندارد و حائز رتبه بندی بودند. ذینفعان سرویس‌های مدارس باید برای رفع مشکلات این بخش وارد عمل شوند.

معاون حمل و نقل شهردار تهران در مورد حمل اتوبوس‌های دوکابین وارد شده به سمت تهران، گفت: ۳۱ دستگاه اتوبوس بی. آر. تی وارد کشور شده و مراحل ترخیص آن امروز طی می‌شود و از فردا به سمت تهران حمل می‌شود. در تلاش هستیم از ابتدای هفته آینده وارد خطوط شوند.

وی در رابطه با ساماندهی خطوط بی آرتی، یادآور شد: در مسیر حدفاصل میدان آزادی تا پایانه شرق جدید تمهیداتی را پیش‌بینی کردیم که خدمت‌رسانی و ترافیک بهبود یابد. در این مسیر شمایل ایستگاه‌ها تغییر می‌کند و نرده‌ها جمع‌آوری می‌شوند تا برای متروباس‌های ۲۶ متری که در حال حمل به سمت کشور هستند، مناسب باشند. در تلاش هستیم آراستگی لازم ایجاد شود. از مردم برای شرایط فعلی عذرخواهی می‌کنیم و در تلاش هستیم هرچه سریعتر ساماندهی‌ لازم صورت بگیرد.

هرمزی با بیان اینکه دشمن یک بار در ۱۸ و ۱۹ دی و بار دیگر در دریا اتوبوس‌ها را آتش می‌زند، گفت: با این وجود ما وظیفه داریم نوسازی ناوگان را به بهترین شکل انجام دهیم. هر آنچه اتفاق افتاده فدای سر ملت ایران؛ ما اتوبوس‌ها را جایگزین خواهیم کرد.

منبع: همشهری آنلاین