مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: از روز سه‌شنبه شاهد روند کاهش دمای هوا در استان خواهیم بود که این روند تا پایان هفته ماندگار خواهد بود.

به گزارش همشهری‌آنلاین، حمیدرضا خورشیدی، مدیرکل هواشناسی استان تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره آخرین وضعیت جوی استان اظهار کرد: تا روز دوشنبه استقرار هوای گرم را بر روی استان تهران خواهیم داشت و از روز سه‌شنبه شاهد روند کاهش دمای هوا در استان خواهیم بود که این روند تا پایان هفته ماندگار خواهد بود.

وی افزود: همچنین تا روز دوشنبه وزش باد نسبتاً شدید را برای استان تهران خواهیم داشت.

توصیه به صرفه‌جویی در مصرف آب و برق

مدیرکل هواشناسی استان تهران با اشاره به استقرار هوای گرم بر کشور، کم‌بارشی اخیر و خشکسالی اخیر، گفت: با توجه به این شرایط انتظار می‌رود در مصرف آب و برق صرفه‌جویی شود.

ورامین گرم‌ترین نقطه استان تهران

خورشیدی درباره دمای هوای استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته بیان کرد: دمای هوا در استان تهران بین ۲۶ تا ۳۷ درجه در نوسان بوده است.

وی ادامه داد: فیروزکوه با ۱۰ درجه بالای صفر خنک‌ترین نقطه استان و ورامین با ۴۰ درجه بالای صفر گرم‌ترین نقطه استان تهران بوده است.

احتمال پاییز پربارش در تهران

مدیرکل هواشناسی استان تهران با اشاره به الگوهای جوی و تقویت ال‌نینو اظهار کرد: با احتمال ۷۰ درصد صحت، بارش‌های پاییز امسال بر روی کشور و استان تهران بیشتر از نرمال پیش‌بینی می‌شود.

منبع: فارس