تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۸

حیدر، آرزوی آتشتشان شدن دارد و ژن خوبی که این روزها او را با عنوان قهرمان کوچک در بهشهر و باقی شهرهای ایران به شهرت رسانده‌است.

همشهری آنلاین- سحر جعفریان عصر: همین که ویدئوی عملیات نجات کودک خردسال از حادثه چاه، شهر رستم‌کلا در شبکه‌های اجتماعی پر بازدید شد، حیدر فلاح نیز با لایک‌های میلیونی به شهرت رسید. حیدر 12 ساله که به واسطه عباس، پدر آتشنشان خود در این عملیات حضور داشت، این روزها نه فقط همسایه‌ها و هم‌محلی‌ها، که بسیاری از اهالی شهرستان بهشهر و استان مازندان و حتی دورتر، ساکنان دیگر شهرها و باز هم دور و دورتر، شهروندان دیگر کشورها نیز از سرِ نترس و دلِ قرصِ حیدر خبر دارند. کاربری در شبکه اجتماعی ایکس، عکس او را به اشتراک گذاشته و نوشته:«جانفدای واقعی تو هستی قهرمان کوچک» و کاربری دیگر در شبکه اجتماعی اینستاگرام بُرشی از ویدئوی عملیات نجات که در آن حیدر داخل چاه 8 و نیم متری می‌شود با این کپشن پست کرده:«همه آتشنشانی، مهارت و تخصص نیست. یه کمش، نوع‌دوستیه که توی ژن و خون حیدر فراوونه. درست یا غلط، همون هم جای خالی بخشی از تجهیزات نجات رو پُر کرد و حادثه ختم به خیر بشه.»

حضور حیدر در آن عملیات، جدای از باید و نبایدهای مدیریت بحران، وجهی از ایرانی بودن را نمایان ساخت که مدتی‌ست در هیاهوی اخبار جنگ و تورم، تار به چشم می‌آید. قهرمانی کوچک و معمولی که در لحظه تصمیم و اقدام، هیچ به وایرال شدن و شهرت مجازی و احتمالا، دوچرخه‌ای که بعدتر کادوی شجاعتش شد، فکر نمی‌کرد...چشم دوخته‌بود به دهان پدرش و گوش سپرده بود به صدای گریه کودک افتاده به چاه و مادر کودک که آن سوتر بی‌قرار فرزندش بود...آن لحظه، واقعی‌ترین لحظه آرزوی حیدر بود؛ آرزوی آتشنشان شدن که حالا دیگر از آن مطمئن است.

منبع: روزنامه همشهری