شامگاه پنجشنبه ۲۵ تیرماه، پس از حمله به تپه الله‌اکبر، بخشی از روشنایی این منطقه قطع شد. به گفته یکی از سیمبانان شرکت توزیع برق بندرعباس، عملیات بازسازی شبکه برق این منطقه بلافاصله آغاز شد.

به گزارش همشهری آنلاین، عظیم صدیقی، به همشهری گفت: «بر اثر این حادثه، بخشی از شبکه توزیع برق، از جمله یکی از خطوط فیدر و تعدادی از کابل‌های انشعاب مشترکان، دچار آسیب و پارگی شد.»

او عنوان کرد: «همکاران شرکت توزیع برق همان شب در محل حاضر شدند و ضمن برقراری موقت شبکه، عملیات رفع خاموشی و ترمیم تأسیسات آسیب‌دیده را آغاز کردند. بخش عمده این عملیات تا ساعت ۱۴ روز جمعه به پایان رسید و شبکه برق و کابل‌های انشعاب مشترکان آسیب‌دیده ترمیم شد.»

صدیقی همچنین با اشاره به شرایط منطقه اظهار کرد: «در محدوده حادثه یک ایستگاه رادیویی قرار دارد که طی روزهای اخیر برای دومین بار هدف حمله قرار گرفته است. در حمله نخست، بخشی از شبکه فشار ضعیف آسیب دید و برق حدود نیمی از منازل منطقه قطع شد. در حمله اخیر نیز خساراتی به شبکه وارد شد که با تلاش نیروهای عملیاتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن رفع شد.»

منبع: روزنامه همشهری