تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز سه شنبه 16 تیر ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، مطالب این شماره و آرشیو روزنامه همشهری را همیشه می توانید در این آدرس ببینید و بخوانید: سایت روزنامه همشهری

- خیابان‌های تهران روز دوشنبه میزبان یکی از عظیم‌ترین و باشکوه‌ترین آیین‌های تشییع در تاریخ معاصر جهان بود و سیل جمعیت با درآغوش گرفتن پیکر مطهر«آقای شهید ایران»،
پرچم سرخ انتقام برافراشتند تا پیام خونخواهی ملت ایران به سراسر جهان مخابره شود. تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید ایران در حالی از ساعت 6صبح روز دوشنبه آغاز شد که از ساعت‌ها پیش از آغاز مراسم، مسیر اصلی تشییع و خیابان‌های منتهی به آن مملو از جمعیتی بی‌سابقه بود. این در حالی است که به نوشته روزنامه فایننشال تایمز، بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون نفر در مراسم تشییع آیت‌ الله خامنه‌ای شرکت کردند و این مراسم را به بزرگ‌ترین تشییع در تاریخ تبدیل کرده است....این مطلب را در صفحه سیاسی دیپلماتیک می‌خوانید.

- تصاویر میلیونی تشییع و بدرقه قرن را تماشا کنید. رنگ سرخ موج می‌زند. رنگ عزا سیاه است، اما این بار سراپا سرخیم.
همه، همصدا با تپش‌ قلب و نفس‌هایشان، «یالثارات الخامنه‌ای» را فریاد زدند؛ انتقام و فقط یک کلام.
این مطالبه را نباید دست‌کم گرفت.
این همصدایی، پس از 4ماه، نه از سر خشم و هیجان، بلکه از جنس عقلانیت است؛ «یالثاراتی» از جنس پرچم امام عصر(عج)، نه از جنس قیام توابین.
این خونخواهی، در روز بدرقه امام مجاهد و شهیدمان، اصلی‌ترین خواسته این مردم است؛ از جنس «باید برخاست» و «قیام لله». چرا؟
چون انتقام، اگر از سر قیام لله باشد، از جنس غضب مقدس، احساس مسئولیت و انجام تکلیف است....یادداشت محسن مهدیان را در صفحه یک می خوانید.

- علی‌اکبر علی‌اکبروف، رئیس مؤسسه شرق‌شناسی آکادمی علوم روسیه: رهبر شهید ایران همواره از حاکمیت کشورش دفاع کرد و به عامل ثبات و نقطه اتکای نظام و مردم تبدیل شد.
محمد النعیمی، عضو شورای‌عالی سیاسی یمن: آیت‌الله خامنه‌ای رهبری بود که دشوارترین حوادث را به پیروزی‌های آشکار تبدیل کرد. منیر شحاده، نویسنده و رئیس سابق دادگاه دائمی نظامی لبنان: از برجسته‌ترین ویژگی‌های ایشان، تبدیل چالش‌ها به فرصت‌هایی برای افزایش قدرت نظامی، علمی و اقتصادی بود....این مطلب را در صفحه سیاسی دیپلماتیک می‌خوانید.

- تهران در روزهای وداع با رهبر شهید انقلاب پذیرای میلیون‌ها زائری شد که از سراسر کشور برای بدرقه آمده بودند. مدیریت شهری نیز برای این حضور گسترده، با بسیج ظرفیت‌های خود از اسکان و حمل‌ونقل تا خدمات شهری و فرهنگی تلاش کرد میزبان شایسته‌ای برای این اجتماع بزرگ مردمی و پذیرایی از مهمانان قائد شهید امت باشد. اهم اقدامات را براساس اعداد و ارقام در صفحه شهرنگار می‌خوانید.

- خیابان‌های مرکزی تهران روزهای باشکوه بسیاری از حضور ملت انقلابی ایران به‌خود دیده اما مراسم باشکوه تشییع پیکر مطهر رهبر شهید ایران و خانواده ایشان یک رویداد عظیم بود که پیش از این کمتر با این گستردگی دیده شده بود. این مراسم با حضور پرشور و میلیونی مردم پایتخت و دیگر نقاط مختلف ایران که در روزهای گذشته خود را برای شرکت در این مراسم به تهران رسانده بودند، برگزار شد و قاب‌های باشکوه و بی‌نظیری در تاریخ ثبت شد. ...این مطلب را در صفحه فرهنگ شهر می‌خوانید.

- درحالی‌که روز گذشته میلیون‌ها نفر از مردم پایتخت و دیگر شهرهای کشور در تهران جمع شده بودند تا بزرگ‌ترین مراسم تشییع و بدرقه تاریخ را رقم بزنند. خطر ازدحام، گرمازدگی و مصدومیت مهم‌ترین چالشی بود که نیروهای امدادی با آن روبه‌رو بودند، اما مراسم تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب در تهران روایت دیگری را ثبت کرد؛ این مراسم با وجود حجم عظیم جمعیت تا پایان بدون هیچ حادثه و بدون ثبت حتی یک مصدوم ناشی از مراسم برگزار شد. پشت این اتفاق بی‌نظیر اما یک عملیات گسترده چندلایه قرار داشت؛ عملیاتی که از روزها قبل با حضور پلیس، اورژانس، هلال‌احمر و سازمان آتش‌نشانی آغاز شد و در روز مراسم به اوج رسید....این مطلب را در صفحه سرنخ می‌خوانید.

- تهران هنوز کاملا بیدار نشده بود که خیابان‌ها پر شدند از جمعیت و عاشقانی که از هر گوشه‌وکنار کشور خود را به پایتخت رسانده بودند برای آخرین وداع. گرچه قرار بود مراسم از ساعت 6صبح به‌صورت رسمی شروع شود اما خانواده‌هایی که قبل از این ساعت در حاشیه خیابان‌ها منتظر شروع مراسم بودند، می‌گفتند از شب گذشته چشم‌انتظار شروع مراسم هستند. از همه نسل‌ها آمده بودند؛ چه آنها که با رهبری روزی در جبهه‌های جنگ جنگیده بودند، چه جوان‌هایی که همه عمرشان زیر سایه رهبر شهید قد کشیده بودند اما نکته زیبای این مراسم حضور پررنگ کودکان و نوجوانانی بود که فرصت نکرده‌اند به اندازه پدر و مادرهایشان رهبرشهید را درک کنند اما از وقتی چشم باز کرده‌اند این بیان رهبری در گوش‌شان است: «شما آینده‌سازان این مملکتید»....این مطلب را در صفحه جامعه می‌خوانید.

- اشک‌ها بار دیگر روی گونه‌های زردپوشان جاری شد و سوت پایان بازی، ناقوس مرگ رویای ششمین ستاره را برای پرافتخارترین تیم تاریخ فوتبال به صدا درآورد. برزیل، مهد فوتبال و سرزمین سلسائو، در کمال ناباوری از جام‌جهانی حذف شد! در مرحله یک‌هشتم نهایی، برزیلی‌ها با تمام قوا و با لشکری از ستارگان درخشان همچون نیمار، وینیسیوس جونیور و دیگر نام‌های پرآوازه پا به میدان گذاشتند. آنها به‌دنبال درخشش، اجرای سامبا در مستطیل سبز و یک صعود مقتدرانه بودند. ...این مطلب را در صفحه تماشاگر می‌خوانید.

- تهران، دیروز ایستاده بود؛ نه فقط بر پاهای لرزان از غم، که بر زانوان استوار از عهد. پایتخت، دیروز یکپارچه یک شعار بود: «باید برخاست». این فریاد که از حنجره‌های بغض‌آلود اما مصمم میلیون‌ها عزادار برمی‌خاست، پژواک یک بیعت دوباره بود در روز وداع با پدری که ایران، او را «آقای شهید» خود می‌خواند. پس از 2روز وداع جانسوز در مصلای امام‌خمینی(ره) که امت، پیکر مطهر رهبر و خانواده شهیدش را چون جان در برگرفته بود، روز گذشته خیابان‌های پایتخت میزبان اقیانوسی سیاهپوش شد که برای آخرین دیدار آمده بودند....این مطلب را در صفحه آخر می‌خوانید.

با کلیک روی لینک های زیر گزیده مطالب شماره امروز را بخوانید :