شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به واکنش سریع ستاد بحران، اعلام کرد: پس از ایمن‌سازی مسیر و رفع ترکیدگی لوله‌ آب ، عملیات پر کردن نشست زمین برای بازگشایی مجدد معبر در جریان است.

همشهری آنلاین - محمدجواد خسروی، شهردار منطقه ۲۲، اظهارداشت: بلافاصله پس از وقوع نشست زمین در محور سروستان هشتم، جهت حفظ ایمنی شهروندان، مسیر مذکور مسدود و محورهای جایگزین برای تردد خودروها فراهم شد.»

وی افزود: ستاد بحران منطقه بلافاصله پس از وقوع حادثه، با تشکیل جلسات اضطراری و هماهنگی با دستگاه‌های خدمات‌رسان، عملیات فنی را کلید زد. این اقدامات شامل به‌کارگیری ماشین‌آلات مکانیزه برای رفع نشست و همچنین رسیدگی به ترکیدگی لوله آب در محل حادثه بوده است.

شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به حساسیت عملیات در محل نشست، خاطرنشان کرد: به دلیل وجود لوله انتقال گاز شهری در کنار لوله آب آسیب‌دیده، برای انجام عملیات ایمن و رفع ترکیدگی، نیاز بود که گاز این محدوده به مدت دو ساعت قطع شود. این اقدام با دقت بالا صورت گرفت و اکنون مشکل ترکیدگی لوله‌ها به‌طور کامل برطرف شده است.

وی در پایان با اعلام وضعیت فعلی منطقه گفت: در حال حاضر تیم‌های عملیاتی مشغول عملیات پر کردن نشست زمین هستند تا در سریع‌ترین زمان ممکن، معبر مذکور برای تردد عمومی بازگشایی شود.