مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از ثبت بیش از ۵۴ هزار مورد ویزیت پزشکی در مراکز یاور شهر طی سال گذشته خبر داد و بر تداوم خدمات درمانی روزانه در تمامی مراکز ده‌گانه ویژه معتادان متجاهر تأکید کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالمجید رحمانی با تشریح دستاوردهای حوزه سلامت مددجویان اظهار داشت: در راستای بازپروری و صیانت از آسیب‌دیدگان اجتماعی، سال گذشته ۵۴ هزار ویزیت پزشکی در مراکز یاور شهر انجام شده است که این روند درمانی به‌صورت مستمر و روزانه در تمامی مراکز ده‌گانه همچنان جریان دارد.

وی با اشاره به سطح تخصصی خدمات ارائه شده افزود: علاوه بر مراقبت‌های اولیه در مراکز طی سال گذشته ۸۳۲ مددجو نیز جهت دریافت خدمات تخصصی‌تر به مراکز بیمارستانی اعزام شده و تحت درمان قرار گرفته‌اند.

رحمانی در پایان گفت: این اقدامات با هدف تکمیل زنجیره بازآفرینی سلامت و بهبود وضعیت جسمانی معتادان متجاهر در دستور کار جدی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران قرار دارد.

منبع: همشهری آنلاین