شباب الاهلی با نمایش موثر دو بازیکن ایرانی خود مقابل الجزیره به پیروزی رسید.

به گزارش همشهری آنلاین؛ سعید عزت‌اللهی و سردار آزمون در مسابقه امشب تیم شباب الاهلی مقابل الجزیره به‌طور همزمان در ترکیب قرار گرفتند که همکاری این دو بازیکن و نقش مهم آنها روی یک موقعیت جدی، کاری کرد تا این تیم به گل اول بازی دست پیدا کند و در مسیر برد قرار بگیرد.

شباب الاهلی از ساعت ۲۰ امشب در ورزشگاه راشد دبی میزبان حساس‌ترین بازی هفته بیست و یکم لیگ برتر امارات از الجزیره رده سومی بود که درخشش سعید عزت‌اللهی با توپ‌گیری و ایجاد موقعیت برای سردار، آنها را در دقیقه ۱۹ به گل رساند و یک بر صفر پیش انداخت.

سعید عزت‌اللهی که در ۱۸ مسابقه این فصل لیگ برتر امارات چهار گل زده و یک پاس گل داده بود، با سماجت و گرفتن توپ در مقابل محوطه جریمه خودی، نگذاشت موقعیت الجزیره ثمری داشته باشد و بلافاصله با پاس بلند و ۴۰ متری، توپ را به آزمون رساند تا او هم پیشروی کند و با پاس در عرض، یوری سزار را در موقعیت عالی بگذارد و این بازیکن هم با شوت زمینی گل اول را بزند.


الجزیره در دقیقه ۶۹ با پنالتی نبیل فکیر، ستاره سابق تیم ملی فرانسه و لیون کار را به تساوی کشید، اما شباب الاهلی که از امتیاز میزبانی بهره می‌برد و نمی‌خواست از کورس قهرمانی عقب بیفتد، در دقیقه ۸۱ دوباره پیش افتاد و روی ارسال یوری سزار از کرنر و ضربه سر رنان گل دوم را به ثمر رساند.

عزت‌اللهی که آخرین بار (در رقابت‌های باشگاهی) در فصل ۲۱-۲۰۲۰ سوپر لیگ دانمارک اخراج شده بود، در دقیقه ۹۰ مسابقه امشب هم به دلیل ضربه با کف استوک به پشت پای بازیکن الجزیره، ابتدا اخطار و پس از بازبینی ویدئویی، کارت قرمز گرفت و شباب الاهلی را ۱۰ نفره کرد.

با وجود اینکه شباب الاهلی کار سختی در لحظات باقی مانده داشت و آزمون هم بلافاصله تعویض شد، این تیم توانست به پیروزی دو بر یک مقابل الجزیره دست پیدا کند تا ۵۲ امتیازی شود و با دو امتیاز و یک بازی بیشتر نسبت به العین، به صدر جدول لیگ برتر امارات صعود کند.

منبع: خبرآنلاین