همشهری آنلاین - شهره فرجی: این نان شیرینی خوش طعم و کمی تند را با چای داغ و تلخ میل کنید!

مواد لازم:

زنجبیل: 2 قاشق مرباخوری

تخم‌مرغ: ‌یک عدد

پودر قند: یک پیمانه

آرد سفید گندم: یک پیمانه

کره: دوسوم پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

وانیل: یک‌چهارم قاشق مربا خوری

پودر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه:

• ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد حرارت دهید.

• کره و پودر قند را ترجیحا با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا سفید و بی‌رنگ شود.

• زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده آنقدر هم بزنید که سفید و کشدار شود.

• به مایه فوق، آرد، بیکینگ پودر و زنجبیل را اضافه کرده و آنقدر آن را ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.

• خمیر را به یک سطح آردی منتقل کنید و با وردنه آن را باز کرده و قالب زنید.

• شیرینی‌های قالب زده را روی سینی فر با رعایت فاصله بچینید و روی هر کدام از آن‌ها را با قلم مو، سفیده تخم‌مرغ بمالید و روی آن، مقداری پوست پسته بپاشید .

• آن‌ها را به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها