همشهری آنلاین- مهدیه تقوی راد: توزیع افطاری ساده، توزیع پرچم ایران و امام شهید، و اجرای برنامه های مذهبی برخی از این برنامه هاست.
امید در روزهای جنگ
فرهنگسرای امید در بوستان خیام منطقه ۱۳ تهران این روزها به رغم خطراتی که در اثر بمباران دشمن امریکایی – صهیونی وجود دارد ایستگاه های توزیع افطاری ساده برای هموطنان را بر پا کرده است. شعار نویسی روی شیشه ماشین ها، توزیع پرچم جمهوری اسلامی ایران و پوستر امام شهید برخی از این اقدامات است.
افطاری در فرهنگسرای ولا
مقبره الشهدای فرهنگسرای ولا در منطقه ۲۰ شهرداری هر شب پذیرای روزه داران و عزاداران امام شهید است. این فرهنگسرا هر شب از ساعت ۱۹ تا ۲۲ برنامه های متنوعی همچون مداحی و ویژه برنامه های فرهنگی، توزیع افطاری ساده و توزیع پرچم و تصویر امام شهید را اجرا می کند. این شب ها میدان نماز شهرری به صحنه ای برای تقویت همبستگی اجتماعی و همدلی شهروندان منطقه ۲۰ تبدیل شده است.
به یاد دختران میناب
میدان صادقیه نیز این روزها میزبان عزاداران روزه داری است که در سوگ امام امت و دختران میناب گرد هم جمع می شوند. معاونت فرهنگی شهرداری منطقه ۵ در این شب ها در میدان صادقیه با برپایی ایستگاه فرهنگی و کودک، برنامه های متنوعی را از ساعت ۲۰ تا ۲۳ اجرا می کند.
توزیع پرچم ایران، توزیع تمثال امام شهید، اجرای مداحی توسط حسین هاشمی و قادم مقامی و سخنرانی حجج اسلام ماندگاری و حسین زاده برخی از برنامه هایی است که شهرداری منطقه ۵ برای شهروندان این منطقه اجرا می کند.