شهردار تهران، با حضور در مناطق ۶و ۲ تهران، ضمن قدردانی و خداقوت، از تلاش‌های شبانه‌روزی کاکنان این مناطق تأکید کرد که در شرایط کنونی، سرعت و تداوم در خدمات‌رسانی باید راس امور مدیریت شهری باشد.

همشهری آنلاین - علی رضا زاکانی ، شهردار تهران،صبح امروز با حضور  در شهرداری مناطق مختلف با مدیران این مناطق دیدار داشت.

شهردار تهران در بازدید  از منطقه ۶، ضمن محکوم کردن جنایات و حملات ددمنشانه اخیر دشمنان ایران، ضمن بررسی میدانی چالش‌های موجود، بر لزوم استقرار گشت‌های دائمی و غیررسمی عوامل اجرایی شهرداری در سطح تمام محلات منطقه تأکید کرد و خواستار رسیدگی به مشکلات شهری نه به صورت دوره‌ای، بلکه با رویکردی مستمر و لحظه‌ای شد تا کوچک‌ترین ناهنجاری‌ها سریعاً ساماندهی شود.

زاکانی همچنین موضوع اسکان و رسیدگی به جنگ‌زدگان و آسیب دیدگان را در رأس اولویت‌های منطقه قرار داده و دستور داد تا تمامی مسائل شهری، زیرساختی و رفاهی مرتبط با این قشر آسیب‌پذیر، با حداکثر سرعت و دقت مورد رسیدگی قرار گیرد.



وی همچنین با تأکید بر روحیه خدمت‌رسانی، بیان کرد که ارائه خدمات به شهروندان نباید تحت تأثیر هیچ‌گونه شرایطی متوقف شود، بلکه شهروندان باید در هر شرایط و هر ساعت از شبانه‌روز، با کیفیت مطلوب و بدون کوچک‌ترین کم‌وکاستی از خدمات مورد نیاز بهره‌مند شوند.

حضور در منطقه ۲ تهران 

همچنین شهردار تهران با حضور در منطقه۲ ضمن پیگیری آخرین اقدامات وفعالیت های شهرداری منطقه در ساماندهی نقاط مورد حمله قرارگرفته و رسیدگی به وضعیت شهروندان آسیب دیده درتجاوز و حملات وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی بر خدمت رسانی مستمر درکمترین زمان ممکن به شهروندان تاکید کرد.

منبع: همشهری آنلاین