مدیرعامل موسسه خیریه کهریزک اعلام کرد که تمامی نیازهای ضروری، از جمله دارو، مواد غذایی و پوشینه مددجویان، برای حداقل سه ماه آینده تأمین شده است.  

به گفته حمید قبادی‌دانا جای هیچ نگرانی برای مراقبت از ۳۰۰۰ مددجوی شبانه‌روزی مستقر در مجتمع و هزار نفر مددجوی تحت مراقبت در منزل وجود ندارد.

وی اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین اهداف کهریزک را حفظ آرامش و روحیه مددجویان و توانخواهان دانست و گفت: این هدف بدون حضور کارکنان ایثارگر و متعهد امکان‌پذیر نیست. در حال حاضر حدود ۲۵۰۰ کارمند موظف‌اند ۳۰۰۰ مددجوی شبانه‌روزی و هزار نفر تحت مراقبت در منزل را همراهی کنند. تمامی کارکنان بدون ترک کار خود حضور داشتند و مدیران حتی با خداحافظی از خانواده، به صورت شبانه‌روزی در آسایشگاه‌ها مستقر هستند. تیم مددکاری اجتماعی و روانشناسان خانه سالمندان در این ایام با حضور مستمر در کنار مددجویان و کارکنان، آرامش روانی و سلامت اجتماعی آن‌ها را فراهم می‌کنند؛ به طوریکه هیچ مددجویی بدون حمایت روزانه روانشناسی و مددکاری اجتماعی باقی نمی‌ماند.

قبادی‌دانا توضیح داد که خانه سالمندان کهریزک با نگاه استراتژیک، ذخایر مواد غذایی، دارو و اقلام ضروری را برای حداقل سه ماه آینده پیش‌بینی و تأمین کرده است.

وی افزود: اگرچه با محدودیت منابع مالی مواجه هستیم، اما تلاش شده امکانات و ذخایر مورد نیاز دائماً تامین شود و جای نگرانی برای مددجویان و کارکنان وجود ندارد نیکوکاران می‌توانند کمک‌های نقدی خود به مددجویان کهریزک را به شماره حساب ۴۳۵۶۳۶۱۴۵ یا شماره کارت ۶۰۳۷۷۰۷۰۰۰۰۲۲۴۲۰ به نام موسسه خیریه کهریزک واریز کنند.

منبع: ایسنا