مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از به‌کارگیری بیش از سه هزار نیروی خدمات شهری و صدها دستگاه ماشین‌آلات تخصصی در مسیرهای راهپیمایی ۲۲ بهمن خبر داد و اعلام کرد: تمهیدات کامل برای پاکسازی و نظافت محورهای منتهی به میدان آزادی از شب قبل تا پایان مراسم پیش‌بینی شده است.

همشهری آنلاین - محسن قضاتلو با حضور در ساختمان شهرداری منطقه ۱۰ در خصوص تمهیدات این سازمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: در مجموع ۳۰۵۲ نیروی انسانی شامل ۱۴۱۰ پاکبان، ۱۳۷ سرکارگر و ۵۳۵ نیروی فضای سبز از تمامی مناطق ۲۲گانه شهر تهران در این مأموریت مشارکت دارند و ۲۲ ناظر سازمان نیز از آغاز تا پایان عملیات بر روند اجرا نظارت خواهند داشت.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به استقرار ماشین‌آلات در پهنه‌های تعیین‌شده در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن، افزود: برای امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه، ۳۲۹ دستگاه انواع ماشین‌آلات شامل فان مکانیزه حمل پسماند، خودروهای جاروب بزرگراهی، خاور روباز و وانت نوماند به همراه اپراتور از ساعت ۶ صبح در کلیه محورهای منتهی به میدان آزادی مستقر و مشغول خدمت‌رسانی هستند.

وی تصریح کرد: عملیات ویژه پاکسازی محدوده راهپیمایی از شب قبل آغاز شده، رفت‌وروب به‌صورت مستمر انجام شده و پس از پایان مراسم نیز عملیات پاکسازی نهایی به شکل سراسری اجرا می‌شود.

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند، نگهداشت مناطق همجوار، مسیرهای اصلی و فرعی و محل‌های تجمع شهروندان، تخلیه و شست‌وشوی مخازن، شست‌وشوی جداول و نرده‌های ترافیکی از دیگر اقدامات پیش‌بینی‌شده است. همچنین چهار تن کیسه زباله ویژه برای تسریع در جمع‌آوری پسماندها در نظر گرفته شده و پاکبانان با لباس و تجهیزات کامل در مراسم حضور دارند.