در حالی که سازمان هواشناسی ورود سامانه‌های بارشی جدیدی را به کشور پیش بینی کرده است در هفته و روزهای گذشته تصاویری از رودخانه‌های ورودی به سد مهاباد منتشر شده که نشان می‌دهد حجم آب در حرکت به سمت سد به نسبت قبل افزایش یافته است

به گزارش همشهری آنلاین هر چند ذخیره مخزن این سد هنوز ۱۰ میلیون متر مکعب کمتر از زمان مشابه در سال گذشته است اما پیش بینی شده با افزایش بارش‌ها و آب شدن برف‌های کوه‌های اطراف این سد به حجم مناسبی از ذخیره آبی برسد.

پیش از این نیز مدیر امور آب مهاباد در این رابطه گفته بود: با وقوع بارش‌های آذر و دی‌ماه سال جاری، میزان ورودی آب به سد مهاباد افزایش یافته و در این مدت ۵.۵ میلیون مترمکعب آب وارد مخزن این سد شده است.

خالد رحمانی اظهار کرد: هم‌اکنون حجم آب مخزن سد مهاباد به ۵۱.۳ میلیون مترمکعب رسیده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۰ میلیون مترمکعب کاهش نشان می‌دهد.

رحمانی اظهار کرد: در حال حاضر ورودی آب به دریاچه سد مهاباد از دو سرشاخه حمزه‌آباد و کوتر به ۱.۸۸ مترمکعب بر ثانیه رسیده که این میزان در مدت مشابه پارسال ۱.۴۴ مترمکعب بر ثانیه بود.

وی یادآوری کرد: خروجی آب سد نیز در این مدت بدون تغییر و معادل ۰.۸ مترمکعب بر ثانیه برای تأمین آب شرب شهر ثبت شده است.