دادستان عجب‌شیر از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که 2113 تن شکر دریافتی از شبکه بازارگاه را خارج از شبکه توزیع کرده بود.

به گزارش همشهری آنلاین، محمد زمانی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان عجب‌شیر اظهار کرد: با اقدامات فنی و تحقیقات جامع و دقیق سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره اطلاعات شهرستان عجب‌شیر در استان آذربایجان شرقی مشخص شد که فردی ۲۱۱۳ تن شکر از شبکه بازارگاه جهت عرضه داخل شبکه توزیع کالاهای اساسی دریافت و خارج از شبکه توزیع کرده است.

وی افزود: این شخص بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان مال نامشروع از این طریق کسب کرده است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان عجب‌شیر تصریح کرد: در این رابطه پرونده قضائی تشکیل و جهت رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد که در نهایت متهم با قرار وثیقه ۱۷۰ میلیارد تومانی روانه زندان شد.

وی تاکید کرد: برخورد با اخلالگران در عرضه و توزیع مایحتاج و اقلام ضروری مردم از مأموریت‌های مهم دستگاه قضائی و نهادهای امنیتی است که بدون وقفه و با تمام توان دنبال می‌شود.

منبع: مهر