لوازم التحریر با طرح ایرانی پیدا نمی‌شود. بازار کاملا در تسخیر طرح‌های خارجی است. آنچه که دیده می‌شود «لبوبو» دندان‌دار، «کرومی» شاخ‌دار و «فضانورد» است؛ طرح‌هایی که امسال روی همه وسایل مدرسه از دفتر و مداد  تا قمقمه و کوله‌پشتی جا گرفته‌اند.

همشهری آنلاین - محمد سرابی: اگر بیشتر جست و جو کنید «باب اسفنجی»، «رونالدو» و «مسی» هم پیدا می‌شود. چند سال قبل هم تصاویر پویانمایی دخترانه «یخ‌زده» و همینطور «مرد عنکبوتی» رواج داشت. چند هفته مانده به مهر ۱۴۰۴، نه فقط مغازه‌های لوازم التحریر، بلکه کنار پیاده‌روها هم بساط فروشندگان لوازم مدرسه شلوغ است.

سال‌ها قبل پروژه‌های فرهنگی گوناگونی با صرف بودجه اجرا شد تا دانش‌آموزان را به طرح‌های ایرانی علاقه‌مند کند. امروز هیچ اثری از این طرح‌ها در عمده‌فروشی‌ها و خرده‌فروشی‌های لوازم التحریر و ملزومات مدرسه وجود ندارد. سلیقه مشتریان و جنس‌های موجود در بازار ارتباطی با طرح‌های ملی و فرهنگی و ... ندارد و طرح ها مطابق آنچه که «کودک - بلاگرها» در فضای مجازی درباره اش شوآف می کنند، پیش می‌رود.

عکاس: محمد عباس‌نژاد

منبع: روزنامه همشهری