در حملات رژیم صیهونیستی ۸۴ شهرستان درگیر هستند اما سایر شهرستان‌ها هم در آمادگی کامل هستند. علاوه بر این استان‌ها و بیمارستان‌های معین و بخش‌های ویژه هم پیش‌بینی شده است.  

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در تلویزیون همشهری درباره خدمت‌رسانی در حوزه سلامت گفت: وزیر بهداشت روزانه جلسات متعددی برگزار می‌کنند. همه بیمارستان‌ها در سراسر کشور آمادگی دارند و برنامه‌ریزی کامل در این باره انجام شده است. تخت‌ هم به میزان کافی داریم.

به گفته این مسئول در حال حاضر ۸۴ شهرستان درگیر هستند اما سایر شهرستان‌ها هم در آمادگی کامل هستند. علاوه بر این استان‌ها و بیمارستان‌های معین و بخش‌های ویژه هم ‌پیش‌بینی شده است.

رئیسی تاکید کرد:‌ در بحث خدمات درمانی و بهداشتی تمام مراکز فعال هستند و در حال ارائه خدمات هستند. در حوزه بهداشت به مردم قول داده‌ایم به خاطر جنگ هیچ خدمتی حتی واکسیناسیون و مراقبت از مادران باردار روی زمین نماند.

منبع: همشهری آنلاین