تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶

مدیر یکی از بخش‌های اداره بهداشت و درمان نیویورک به اتهام سوءاستفاده جنسی از کودکان مجرم شناخته شد.

همشهری آنلاین _ حوادث: به نقل از ای‌بی‌سی، چند ‌ماه پیش، پلیس نیویورک با شکایاتی روبه‌رو شد که از آزار تعدادی از کودکان توسط مدیر یکی از بخش‌های اداره بهداشت و درمان این شهر حکایت داشت.

بدین‌ترتیب تحقیقات مخفیانه درباره این فرد که یعقوب اسرائیل والدن نام دارد و مردی ۳۸ساله است، آغاز شد. در تحقیقات مشخص شد که این فرد دست‌کم ۱۱دختر ۱۴تا ۱۷ساله را مورد آزار و اذیت قرار داده و از آنها برای تهیه محتوای غیراخلاقی و انتشار آنها در اینترنت سوءاستفاده کرده است.

با این اطلاعات، او دستگیر شد و براساس اعلام پلیس، روز پنجشنبه، ۲۳ژانویه، یعقوب در دادگاه فدرال به اتهاماتی ازجمله بهره‌کشی جنسی از کودکان و سوءاستفاده از آنها برای تهیه تصاویر غیراخلاقی مجرم شناخته شد. به‌ گفته دادستان، این مرد با ۱۵تا ۳۰سال زندان مواجه خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین