فرمانده کل سپاه پاسداران در اختتامیه سومین دوره سالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت گفت:‌ به محض اینکه نظام سوریه چه اتفاقات ناگواری در حال رخ دادن است، صهیونیست‌ها می‌توانند با چشم غیر مسلح درون خانواده‌های دمشق نشین را ببینند این واقعا قابل تحمل نیست.

به گزارش همشهری آنلاین، سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: باید ایستاد، همانگونه که رهبر عزیزمان فرمودند سوریه به فضل الهی به دست جوانان برومند و میدان دیده خود آزاد خواهد شد.

ویذ گفت: صهیونیست‌ها تاوان سنگینی خواهند پرداخت آنها در همین سرزمین دفن خواهند شد اما این به قدری زمان نیاز دارد به یک استقامت عظیم به یک همت بلند به یک اراده و ایمانی با شکوه که در جوانان مجاهد جهان اسلام هم این غیرت هم این انگیزه و هم این ایمان وجود دارد.