بازیکن تیم جوانان ایران و آکادمی کیا برای ادامه فوتبال خود راهی قطر شد.

به گزارش همشهری آنلاین حضور بازیکنان ایرانی در این فصل از فوتبال قطر نسبت به سالیان گذشته کاهش چشمگیری داشته و پس از ماندن امید ابراهیمی در این کشور و انتقال به الشمال با نظر پویا اسبقی، فقط محمدامین حزباوی توانست راه این کشور را در پیش بگیرد و با السد قرارداد امضاء کند که حالا یک ستاره جوان دیگر به قطر رفت.

امین پیل‌علی که مثل حزباوی عضو تیم جوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا بود و جزء مهره‌های اصلی و کلیدی این تیم به شمار می‌رفت، حالا در انتقالی جذاب از آکادمی کیا راهی لوسیل قطر شد.

این مدافع راست تند و تیز که فیزیک و قد و قامت خوبی هم دارد، پس از درخشش در جام ملت‌های آسیا مورد توجه مدیران باشگاه لوسیل قطر قرار گرفت و با این تیم قرارداد بست.

مین پیل‌علی که مثل محمدامین حزباوی به‌عنوان یکی از پدیده‌های فوتبال به شمار می‌رود، دومین بازیکن ایرانی است که در نقل و انتقالات تابستانی به قطر می‌رود و برای پیشرفت راهی لوسیل شده است.

باشگاه لوسیل قطر ابراز امیدواری کرد با جذب بازیکن ملی‌پوش امید ایران و آکادمی کیا، این مدافع راست آینده‌دار بتواند در فصل جدید لیگ یک بدرخشد تا جایگاه بهتری نسبت به سال گذشته به دست بیاورند.