الگوی انتخاب سرمربی جدید در باشگاهی مثل استقلال، دقیقا شبیه همان اتفاقی است که در فدراسیون برای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی رخ داد. آنجا نیز فدراسیون گزینه‌هایی را در کنار هم قرار داده بود که کوچک‌ترین سنخیتی با هم نداشتند.

به گزارش همشهری‌آنلاین، معرفی گزینه‌های جدید هدایت استقلال هم نشان می‌دهد باشگاه هیچ فلسفه یا استراتژی خاصی در این زمینه ندارد. آنها اسم‌هایی را کنار هم جمع کرده‌اند که نه از نظر سابقه فنی و نه از نظر سبک کاری، هیچ ارتباطی با هم پیدا نمی‌کنند.

باشگاه استقلال به‌دنبال چیست؟ اگر آنها یک مربی می‌خواهند که برخلاف ساپینتو کنار زمین سروصدا به راه نیندازد و مدام محروم نشود، ساکت الهامی در فهرست گزینه‌هایشان چه می‌کند؟ اگر آنها یک مربی موفق می‌خواهند که برای تیم جام بیاورد، علیرضا منصوریان در این فهرست چه کار دارد؟ لابد محمود فکری هم اگر تیم نداشت، حالا یکی از گزینه‌های هدایت استقلال بود! جالب اینکه باشگاه در کنار همه این گزینه‌های پرشمار داخلی، یک گزینه خارجی هم دارد که معلوم نیست با چه انگیزه‌ای به فهرست مربیان احتمالی تیم اضافه شده است. رامون لوپز در ۴سال گذشته مربیگری نکرده و آخرین تجربه کاری‌اش نیز در لیگ چین رقم خورده است. او زمانی سرمربی رئال‌مادرید بوده اما در این تیم هم موفق نشده و اساسا از آن دوران زمان بسیار زیادی گذشته است.

شباهت‌های زیاد بین پروسه انتخاب سرمربی در باشگاه استقلال و روند انتخاب سرمربی تیم ملی، نگرانی‌های زیادی برای هواداران این باشگاه به‌وجود می‌آورد. اینجا هم صحبت از کمیته فنی است اما بعید به‌نظر می‌رسد که چنین تصمیم مهمی در نهایت به کمیته فنی محول شود. شاید بهتر بود مدیران باشگاه اول ویژگی‌های مدنظرشان برای نیمکت را مشخص می‌کردند و سپس براساس همان ویژگی‌ها به سراغ انتخاب یک مربی می‌رفتند. آنها اما یک مشت اسم را کنار هم ردیف کرده‌اند و ظاهرا برایشان چندان مهم نیست که سرمربی جدید باشگاه، چه خصوصیت‌هایی داشته باشد.

منبع: روزنامه همشهری