رییس کل دادگستری کردستان گفت: یک نفر از اعضای شورای شهر مریوان و برادر یکی دیگر از اعضای شورای شهر این شهرستان در راستای مبارزه با فساد و رانت خواری بازداشت شدند.

به گزارش همشهری آنلاین، حجت الاسلام سیدحسین حسینی شامگاه یکشنبه در این خصوص اظهار کرد: تعدادی از مدیران شهرداری مریوان نیز طی چند روز گذشته در این پرونده بازداشت شده بودند.

او تصریح کرد: این افراد با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کردستان و ورود دستگاه قضایی و تشکیل پرونده بازداشت شدند.

رییس کل دادگستری کردستان افزود: این افراد مبالغی در قالب رشوه در حدود ۲۰ میلیارد تومان به صورت مستقیم یا با واسطه در پرونده های تخلفات ساخت و ساز دریافت کرده اند.

او ادامه داد: این پرونده در مرحله تکمیل تحقیقات است و شناسایی افراد و متهمان مرتبط همچنان ادامه دارد.

منبع: ایرنا