رضا درویش در گفتگوی تلفنی با محمدحسین میثاقی،مدعی شد در مازندران پرسپولیس طرفداران بسیار زیادی دارد.

به گزارش همشهری آنلاین حضور تماشاگران پرسپولیس در جشن قهرمانی احتمالی در ورزشگاه وطنی قائمشهر موضوع مورد بحث این روزهاست و جالب اینکه نساجی نیز در اکثر بازی‌ها از حمایت حداکثری هوادارانش برخوردار است. حال رضا درویش در گفتگوی تلفنی با محمدحسین میثاقی، در این خصوص صحبت کرد و مدعی شد در مازندران پرسپولیس طرفداران بسیار زیادی دارد.

* در مازندران طرفداران پرسپولیس بیشتر هستند
همان پانصد تا هزار نفری پرسپولیسی که اجازه می‌دهند وارد ورزشگاه شوند، شور و هیجان زیادی به پا می‌کنند. البته می‌دانید که مازندران از آن استانهایی است که اکثرشان طرفداران پرسپولیس است‌.

*الان دارید یارکشی می‌کنید؟ آنهایی که قرمز پوشیدند طرفداران نساجی هستند!
درویش: حقایق را نباید گفت؟ بله آنها تا وقتی پرسپولیس در زمین نباشند طرفدار نساجی هستند!

فکر کنم برعکس باشد و می‌توانیم از آنها بپرسیم تیم اول و دوم‌شان کدام است.
درویش: کل مازندران طرفدار نساجی و پرسپولیس هستند و می‌توانید آمار بگیرید. مثلا خوزستان بروید طرفداران استقلال با ما برابری می‌کند و فقط یک شهر اینجوری است. همه شهرها عموما طرفدار پرسپولیس هستند.