با وجود شایعاتی که در فضای مجازی مبنی بر تداوم اعتراض‌های خیابانی کسبه در تهران به موضوع مالیات مطرح است، مشاهدات میدانی نشان می‌دهد از دو روز  گذشته بازار امین حضور تهران باز است و کسبه مشغول کاسبی هستند.

به گزارش همشهری آنلاین، روز ۲۲ خرداد حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از کسبه‌ لوازم خانگی و الکترونیکی در بازار امین حضور و جمهوری در اعتراض به افزایش مالیات، تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند و خواستار پاسخگویی مسئولان نسبت به این مهم و چرایی افزایش هزینه‌های مالیاتی خود شدند که این تجمع در کمتر از یک ساعت تمام شد. بخشی از کسبه هم مغازه‌های خود را بسته بودند.  

البته تعدادی از سوءاستفادگران با حضور در این تجمع قصد رسیدن به اهداف خاص خود را داشتند که این موضوع با هوشیاری کسبه و حضور نیروی انتظامی به سرعت مدیریت شد.  

در حالی برخی در فضای مجازی شایعاتی را مبنی بر تداوم اعتراضات کسبه دامن می‌زنند که مشاهدات میدانی خبرنگار تسنیم نشان می دهد؛ مغازه‌های فروش لوازم خانگی در بازار امین حضور تهران اکنون  باز هستند و خرید و فروش طبق معمول ادامه دارد.

بر اساس مشاهدات میدانی  در حال حاضر اکثر مغازه‌ها باز بوده و با وجود اتمام ساعت کاری کسبه همچنان معاملات در حال انجام است.

یکی از فروشندگان لوازم خانگی در باره ماجرای اعتراض ۲ روز گذشته گفت: سامانه تجارت ایرادات بسیاری دارد و ما مدام به احتکار کالا محکوم می شویم، برای رفع این موضوع امروز درخواست رسمی خود را به وزارت صمت و اتاق اصناف ارسال کرده‌ایم تا این ایرادات برطرف شود.

وی اضافه کرد: در بخش مالیات هم اعتراضاتی مطرح است که قرار شده بررسی‌های لازم برای حل این موضوع از سوی سازمان امور مالیاتی انجام شود.

منبع: تسنیم