مازندران به عنوان دارنده رتبه دوم تولید محصولات کشاورزی با تولید سالانه ۲۷۰۰ تن مرکبات و ۹۰۰ هزار تن برنج سفید، سهم بزرگی در تولید محصولات کشاورزی و باغی کشور برعهده دارد.

یکی از مشکلات مازندران، تولید مازاد این محصولات است که ۳۰ درصد به ضایعات تبدیل می‌شود.

به گفته سید محمد جعفری، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی مازندران برای توسعه صنایع تکمیلی به یک مگاپروژه در زمینه مرکبات نیاز است چون کمتر از ۵ درصد تولید استان به سمت صنایع تبدیلی می‌رود، در حالی که مازاد تولید می‌تواند به ارزش افزوده تبدیل شود و میزان اشتغال در استان را هم افزایش دهد.

خبرنگاران: رضا سمائی‌نیا، حمیده پازوکی

تدوین: مسعود ساکی

منبع: همشهری آنلاین