تک‌آهنگ «عاشق‌کشی» به آهنگسازی محسن جلیلی و خوانندگی حسام‌الدین سراج در مرکز موسیقی حوزه هنری پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، «عاشق کشی» عنوان یکی تازه‌ترین آثار منتشر شده در بخش تک آهنگ‌هاست که به تازگی توسط مرکز موسیقی حوزه هنری در دسترس شنوندگان قرار گرفت.

در این تک آهنگ هادی محمد حسنی شاعر، محسن جلیلی آهنگساز و تنظیم کننده، حسام‌الدین سراج خواننده، مهدی آقایی تنظیم کننده، علیرضا مصدقی نوازنده تار، سیاوش عبدی و مریم شهریاری نوازنده سازهای کوبه‌ای، شایان دیانتی نوازنده گیتار بیس، فریناز راستی نوازنده هارپ، سارا مداح نوازنده ویولنسل، آوا تهرانی نوازنده فلوت، ارکستر «نغمه پردازان فروزان» به سرپرستی بهنام نظری گروه اجرایی را تشکیل می‌دهند.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: audio/mp3

در این تک آهنگ که ضبط و میکس و مستر آن در استودیو هلال و استودیو «پژواک» صورت گرفته است، ماهان رئیسی و عرفان مهرابی طراح، سروش بخشش مدیر اجرایی و مرکز موسیقی حوزه هنری ناشر دیگر عوامل آن را تشکیل می‌دهند.