سخنگوی صنعت برق گفت: پیش‌بینی‌ها بیانگر آن است که هفته آینده دمای هوا افزایش یابد و بر همین اساس احتمال افزایش مصرف برق وجود دارد که توصیه می‌شود مشترکان از مصارف غیرضروری خودداری کنند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مصطفی رجبی مشهدی افزود: با توجه به بهبود شرایط دمایی و همکاری خوب مشترکان صنعتی، کشاورزی و خانگی، امروز محدودیت‌ها به حداقل ممکن رسیده  است و  در صورت تداوم همکاری مردم، امروز مشکلی در تامین برق نخواهیم داشت.

سخنگوی صنعت برق بیان کرد: برای هفته آتی، با توجه به افزایش دما، پیش‌بینی می‌شود که مصرف برق افزایش قابل توجهی داشته باشد.

رجبی مشهدی گفت: بر این اساس از همه مشترکان درخواست می‌شود  تا حد امکان از مصارف غیرضروری در ساعت اوج مصرف خودداری کنند.

براساس این گزارش، وزیر نیرو از افزایش ۱۹ درصدی مصرف برق نسبت به سال گذشته خبر داد.

رضا اردکانیان با اشاره به در پیش بودن ایام گرم سال و ضرورت مدیریت مصرف انرژی در کشور گفت: وزارت نیرو با تمام ظرفیت در تلاش برای خدمات‌رسانی برقی در سراسر کشور است.

وی  ادامه داد: البته اصلاح الگوی مصرف نیاز امروز جامعه ایرانی بوده و با توجه به سطح بالای میانگین مصرف انرژی در کشور باید کارهای فرهنگی و اقناعی لازم برای مدیریت مصرف انجام گیرد.

وزیر نیرو توضیح داد: خاموشی‌های اخیر در کشور ناشی از دو مساله مهم خشکسالی و مصارف غیرمتعارف است و باید در این راستا تدابیر جدی اندیشیده شود.