فیلم سینمایی «تک‌تیرانداز»، برنده سیمرغ زرین بهترین فیلم از نگاه ملی سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، عصر امروز (پنج‌شنبه) پنجم فروردین از شبکه سه پخش می‌شود.

به گزارش همشهری‌آنلاین، این شاید برای اولین بار در تاریخ سینما و تلویزیون ایران باشد که فیلمی بلافاصله پس از نمایش و درخشش در جشنواره فجر به جای اکران در سینما به تلویزیون می‌آید.

«تک‌تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری محصول بنیاد روایت فتح به لطف شیوع ویروس کرونا این سد را شکست و فردا هم نوبت «یدو»، بهترین فیلم جشنواره ۹۹ است.

«تک‌تیرانداز» بر اساس داستان و ماجراهای واقعی زندگی شهید عبدالرسول زرین، بهترین و نام‌آورترین قناصه‌زن و تک‌تیرانداز دوران دفاع مقدس، ساخته شده است؛ رزمنده‌ای بسیجی زاده دهدشت که گفته می‌شود دست‌کم ۷۰۰ شلیک موفق در جبهه‌ها داشت و البته خود او در دفترچه‌اش بیش از سه هزار شلیک را ثبت کرده بود.

در فیلم سینمایی «تک‌تیرانداز» کامبیز دیرباز نقش شهید عبدالرسول زرین، بزرگ‌ترین تک‌تیرانداز جنگ‌های معاصر موسوم به گردان تک‌نفره و شکارچی خمینی، را ایفا می‌کند. امیررضا دلاوری، علیرضا کمالی و انوش معظمی دیگر بازیگران این فیلم هستند که از حوالی ساعت ۱۵ از شبکه سه روی آنتن رفته است.

برچسب‌ها