مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان از اجرای نخستین مرحله طرح مبارزه با آفت موش صحرایی در روستای خورزان دامغان خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «سید محسن طباطبائیان» گفت : طرح مبارزه با آفت موش صحرایی در روستای خورزان به همت جهاد کشاورزی شهرستان و همکاری و مساعدت بخشداری امیرآباد با محوریت دهیاری روستای خورزان اجرا شد.

او افزود: موش صحرایی جونده‌ای موذی و مخزن اصلی بیماری سالک است. به همین منظور، طرح مبارزه با آفت موش صحرایی اجرا شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان بیان کرد: طرح لانه‌کوبی و طعمه‌گذاری تاکنون بیش از ۸۰ هکتار از اراضی شهرستان را در بر گرفته است.

طباطبائیان افزود: تا پایان امسال، طرح لانه‌کوبی و طعمه‌گذاری در محدوده برخی از روستاهای بخش تا شعاع حداقل ۵۰۰ متری منازل مسکونی اجرا می‌شود.

او بیان کرد: موش‌های جونده علاوه بر اینکه ناقل بیماری سالک هستند سبب آسیب‌های فراوان اقتصادی و زیست‌محیطی ناشی از تخریب انبار مواد غذایی، از بین بردن پوشش گیاهی و وارد کردن خسارت به محصولات کشاورزی زراعی و باغی می‌شوند.

برچسب‌ها