همشهری آنلاین: هفتمین دوره مسابقات لیگ تیراندازی نیروهای مسلح با اولی نزاجا در بخش تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت و تپانچه ۲۵ متر سنتر فایر به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، این رقابت‌ها در تفنگ سه وضعیت و تپانچه 25 متر سنترفایر به میزبانی تیم نزاجا و حضور 10 تیم پیگیری شد که درنهایت در تفنگ 50 متر سه وضعیت تیم‌های نزاجا با امتیاز 1704 در جایگاه اول، سپاه با امتیاز 1687 در جایگاه دوم و دانشگاه علوم انتظامی با امتیاز 1615 در جایگاه سوم ایستادند و در انفرادی این رشته نیز ساسان شهسواری با امتیاز 578 از سپاه ، حسین باقری با امتیاز 577 از نزاجا و مهدی جعفری پویا با امتیاز 572 از سپاه به ترتیب در جایگاه اول تا سوم قرار گرفتند.

در رشته تپانچه 25 متر سنتر فایر تیم‌های نزاجا با امتیاز 1730 در مکان اول، سپاه با امتیاز 1712 درمکان دوم و ناجا با امتیاز 1700 در مکان سوم جاي گرفتند.

در بخش انفرادی این رشته هم محمد احمدی با امتیاز 581 در مکان اول، سید جهانبخش موسوی با امتیاز 578 از نزاجا در مکان دوم و علیرضا غیاثی با امتیاز 577 در مکان سوم ایستادند.

مسابقات تپانچه 25 متر با سرداوری مسعود کلهر و رقابت‌های تفنگ 50 متر سه وضعیت با قضاوت محمد ارمی در محل سالن‌های 25 و 50 مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.