به گزارش ایرنا، مرگ به دلیل کار زیاد نخستین بار در سال ۱۹۷۰ میلادی در ژاپن شناسایی شد. در این سال افزایش میزان مرگ و میر در میان کارگران ژاپنی که بیش از توان خود کار میکردند باعث شد دانشمندان سندرومی را در این کارگران کشف کنند که به نام کاروشی نامگذاری شد.
مطالعات اخیر دانشمندان نشان میدهد کار زیاد و کمبود خواب میتواند برای بدن بسیار مضر باشد.
نتایج مطالعات دراین زمینه پس از کالبد شکافی بدن یک جوان آلمانی که سه روز متوالی بیش از ۱۶ ساعت کار کرده بود، منتشر شد.
به گفته محققان دو عامل اساسی که سبب مرگ بر اثر کار زیاد میشود، مدت زمان بسیار طولانی کار در روز و استرس ناشی از کار است.
محققان همچنین گفتند کارگرانی که ساعات کاری نامنظم دارند و یا در محیطی کار میکنند که روابط دوستانه یا خانوادگی در آن وجود ندارد نیز در معرض خطر مرگ قرار دارند.
والری لانگوین رییس موسسه ملی تحقیقات و امنیت پیشگیری از حوادث ناشی از کار و بیماریهای شغلی فرانسه (INRS) گفت: مجموع ساعات کار بسیار مهم است و تاثیر عمدهای بر سلامت روحی و جسمی میگذارد. روزانه بیش از ۱۱ ساعت کار، سیستم قلبی-عروقی را مختل میکند و سبب اختلالات زمان خواب و بیداری میشود.
به گفته محققان کمبود خواب میتواند مصرف شکر، ذخیره چربی و ترشح هورمونها را تحت تاثیر قرار دهد و سبب تغییرات خطرناکی در سوخت و ساز بدن شود.
به گفته متخصصان ساعت بیولوژیکی بدن ما با کار شبانه و یا کاری که صبح خیلی زود شروع شود، سازگار نیست و سیستم قلبی و عروقی در این بازه زمانی بسیار آسیبپذیر است. این مسئله تا حدی میتواند بروز اکثر حوادث قلبی عروقی در اوایل صبح را توضیح دهد.
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹
همشهری آنلاین: یافتههای جدید دانشمندان نشان میدهد فرسودگی ناشی از کار زیاد میتواند خطر مرگ به همراه داشته باشد.
منبع: همشهری آنلاین