این روزها کافی است گوشتان به حرف کسی بدهکار نباشد و چند مورد ایمنی را هم رعایت نکنید تا برای دیگران آشی بپزید که یکوجب روی آن روغن باشد. برای نمونه بدون داشتن مجوزِ پخت و توزیع آش از اتحادیه کبابی، حلیم و آشپز تهران به بهانه داشتن یک ساندویچی یا بقالی، دیگِ آش را بار بگذاری و در پیادهرو بفروشی. تا سه روز هرگاه سفت شد هم چند لیتر آب به آن اضافه کنی. نتیجهاش نیز در این گرمای چندین و چند درجهای هوا بر هیچکس پوشیده نیست. البته در این تصویر نیز ممکن است جابهجایی دیگ پیش از رسیدن به پیاده رویا ساندویچی کار دست بقیه بدهد. برای نمونه کافی است دیگ با نخستین چالهای که خودرو داخل آن میافتد به سمت شیشه خودروهای دیگر پرتاب شود.
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۹
آن قدیم بود که برای پختن آشی که یکوجب روغن روی آن باشد نیاز به هزار و یک نقشه و وسیله بود.
منبع: همشهری آنلاین