ویژه برنامه «مادر آب» همزمان با فرارسیدن ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت زهرا (س)، از ۱۹ تا ۲۲ آبان‌ ماه در مسجد خرمشهر واقع در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برگزار می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین؛ ویژه برنامه «مادر آب» همزمان با فرارسیدن ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت زهرا (س)، از ۱۹ تا ۲۲ آبان‌ ماه در مسجد خرمشهر واقع در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برگزار می‌شود.

این برنامه با مشارکت هیات دخترانه بنت‌الهدی و باغ ‌موزه دفاع مقدس و بوستان بهشت مادران هر شب از ساعت ۱۹ تا ۲۱ میزبان بانوان خواهد بود و بخش‌های مختلفی با محوریت گرامیداشت مقام حضرت زهرا (س) برای آن پیش‌ بینی شده است.

سخنرانی، روایتگری، مرثیه ‌خوانی، نمایش و وداع با شهدای گمنام از جمله برنامه‌های «مادر آب» است که با حال ‌و هوای ایام فاطمیه و با حضور مخاطبان به ویژه دختران نوجوان برگزار می‌شود.

همچنین در روزهای ۱۹ تا ۲۱ آبان‌ماه، در میدان اصلی بوستان بهشت مادران، موکب پذیرایی و میزهای گفت‌ و گو برپا خواهد بود و بانوان می‌توانند در این بخش از برنامه نیز حضور داشته باشند.

«مادر آب» با ترکیبی از برنامه‌های فرهنگی، آیینی و روایتگری، فرصتی برای گرامیداشت ایام فاطمیه و بازخوانی ابعاد شخصیتی و سیره حضرت زهرا (س) در فضایی ویژه برای بانوان فراهم می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین