مدیرعامل استقلال خوزستان گفت: مهدی دوست صمیمی من است، اما چه حقی دارد که شبانه به بازیکن من زنگ بزند؟ فکر میکنید دعوای حمید مطهری با تارتار سر چه بوده است؟ شب بازی به بازیکن زنگ میزنند و میگویند تو را میخواهیم، بعد از بازی میگویند نمیخواهیم! همین مهدی تارتار تماس گرفته است.
من از دست تارتار ناراحتم. وایسا، مبارزه کن! به بازیکن من حمید گرشاسبی زنگ زدند. گرشاسبی را روی خط بیاورید و از او بپرسید.
این لجنبازیها چیست که انجام میدهید؟ بروید باشگاهتان را درست کنید و بهجای آزاد کردن زندانی، کار فرهنگی کنید. با لجنبازی میخواهید سه امتیاز بگیرید؟
من خودم پرسپولیسی هستم و به این موضوع افتخار میکنم، اما خجالت بکشید و نگذارید آدم حرف بزند. در رسانه ملی باید بگویم سرمربی پرسپولیس به بازیکنان زنگ میزند؟ خجالت بکشید! این چه روشی است؟
حدادی، برو از من شکایت کن. من دنبال این نیستم که مدیرعامل پرسپولیس شوم.
بازیکن من هم به من گفت که پرسپولیس او را میخواهد. بازیکنم به من گفت نامردی کردند. من به دفترشان رفتم، اما من را راه ندادند و تارتار هم زیر حرفش زد. تارتار فکر میکند من میترسم؟