گروه دیپلماتیک – همشهری آنلاین: نشریه نظامی آمریکایی استارز اند استرایپس تصویری را از ۳ سرباز آمریکایی که در حملات موشکی ایران به پایگاه نیروهای آمریکایی در عربستان سعودی مجروح شدند منتشر کرده است.
بهگزارش این روزنامه، کالوب میچل گروهبان یکم، خاویر جونز گروهبان، و نیکلاس کابو نیروی ویژه که همگی عضو گردان ششم از هنگ ۵۶ توپخانه پدافند هوایی، وابسته به یگان توپخانه لشکر یکم سوارهنظام هستند در حمله موشکی به پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در الخرج عربستان سعودی مجروح شدند.
در بخشی از این گزارش آمده است: «یک موشک بالستیک ایرانی حدود ۲۵۰ کیلوگرمی ۲۷ مارس (۷ فروردین) نزدیکی پناهگاه این نظامیان به پایگاه اصابت و موجهای انفجاری شدیدی ایجاد کرد. این امواج هر سه سرباز را به دیوار داخلی پناهگاه کوبید و باعث شد هوشیاری خود را از دست بدهند.»