به گزارش همشهری آنلاین، بقایی در نشست خبری بیان کرد: ما روی هیچ چیزی از جمله مذاکره اصرار نداریم جز تأمین منافع ملی ایران.
آنچه برای ما اصل است، صیانت از منافع و امنیت ملی ایران است. دغدغه و موضع ما ایران است؛ چه از طریق دیپلماسی، چه از طریق دفاع.
سابقه پیمانشکنی آمریکا خیلی روشن است. در همین دو سال اخیر و از ۲۰۱۸ تا الان، مدام عهد و پیمان را نقض کردهاند؛ اما ما بهعنوان دستگاه دیپلماسی مجاز نیستیم صرفا به خاطر تجارب تلخ گذشته در انجام وظیفهمان کوتاهی کنیم.
اگر ما در پیشبرد دیپلماسی تعلل کنیم، حتما مردم خودمان و افکار عمومی خواهند گفت که شما جدی نبودید و جنگ را انتخاب کردید. بنابراین، اگر حتی کمترین احتمال را بدهیم که ممکن است از طریق دیپلماسی بتوانیم مانع از تشدید تنش شویم، حتما باید این مسیر را برویم.