شهردار منطقه ۱۳ در بازدید از مجتمع فرهنگی و اداری آل‌یاسین، با حضور مدیر حوزه علمیه استان تهران و رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران، روند اجرای تأسیسات و آماده‌سازی ساختمان‌های این مجموعه ۲ هزار و ۴۰۰ مترمربعی را بررسی کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ سیدمحمدرحیم مرتضوی، در بازدید از مجتمع فرهنگی، اداری آل‌یاسین جنب ساختمان ستادی این منطقه، که با حضور حجت الاسلام محمدهادی رحیمی‌صادق مدیر حوزه علمیه استان تهران، حجت الاسلام علیرضا شیرنژاد رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران انجام شد، روند اجرای عملیات بازسازی و آماده‌سازی این مجموعه را بررسی و بر تسریع در تکمیل عملیات اجرایی وآماده‌سازی ساختمان‌ها برای بهره‌برداری تأکید کرد.
شهردار منطقه۱۳ در خصوص مشخصات مجتمع فرهنگی، اداری آل‌یاسین افزود: این مجموعه با زیربنای مجموع ۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع، شامل دو ساختمان یک‌طبقه و دوطبقه است که عملیات بازسازی و اجرای تأسیسات آن با هدف آماده‌سازی فضاها برای بهره‌برداری در حال انجام است.
در جریان این بازدید، وضعیت زیرساخت‌های موردنیاز، تأمین انشعابات آب، برق و گاز و همچنین سامان‌دهی محوطه و مسیرهای دسترسی مورد بررسی قرار گرفت تا با تکمیل اقدامات اجرایی و تجهیز ساختمان‌ها، شرایط بهره‌برداری از مجموعه فراهم شود.
بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود عملیات بازسازی و آماده‌سازی این مجموعه طی چندماه آتی پایان یابد.

منبع: همشهری آنلاین