سردار حسین محبی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: هدف ما از ارسال نامه به مردم آمریکا، فراتر از تبلیغات رسانه‌ای و برای ایجاد آشنایی با منطق ایران است.

به گزارش همشهری آنلاین، سخنگوی سپاه در نشست خبری طی سخنانی اظهار داشت: این اقدام، یک حرکت تبلیغاتی و کوتاه‌مدت نیست. اگر هدف ما صرفاً یک عملیات رسانه‌ای یا تبلیغاتی بود، می‌توانستیم با انتشار چند توییت یا اقدامات رسانه‌ای گذرا، اثرگذاری ظاهری ایجاد کنیم، اما ما تصمیم گرفتیم با مردم آمریکا به‌شکلی صادقانه، منطقی و واقعی صحبت کنیم.

سردار محبی ادامه داد: ما احساس می‌کنیم که شاید مردم آمریکا با منطق و مواضع ما چندان آشنایی نداشته باشند؛ لذا از طریق این نامه خواستیم بستری برای این آشنایی ایجاد کنیم.

سخنگوی سپاه ادامه داد: به‌خلاف ایالات متحده که با برخورداری از صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی، امکان پیام‌رسانی شبانه‌روزی به سایر ملل را دارد، ما از نظر برخورداری از رسانه‌های فراوان و جاری در داخل خاک آمریکا، با محدودیت مواجه هستیم، ازاین‌رو، انتخاب نامه به‌عنوان ابزاری برای انتقال مستقیم و مشخص پیام‌مان، راهکاری است که بر اساس واقعیت‌های موجود انتخاب شده است.

محبی بیان کرد: ما از مردم آمریکا خواسته‌ایم که این نامه را حداقل یک بار مطالعه کنند. در صورت تمایل به پاسخ، انتقاد یا درخواست توضیحات بیشتر، آمادگی کامل برای مکاتبه داریم و آدرس رسمی جهت این منظور نیز در پایان نشست در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد.

منبع: تسنیم