شهردار منطقه ۱۳، در جلسه نظارت ستادی قرارگاه مردمی «ایران پیروز» با حضور مرتضی حاج علی خمسه معاون پایش و نظارت راهبردی اداره کل حوزه شهردار تهران بر تقویت رویکرد محله‌محور و استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی و جهادی در حل مسائل شهری تأکید کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، سید محمدرحیم مرتضوی با ارائه گزارشی از اقدامات منطقه در قرارگاه «ایران پیروز» گفت: تاکنون ۳۰ گروه جهادی در ۱۳ محله منطقه شناسایی شده و بیش از ۸۰ درصد خانه‌های موضوعی پیش‌بینی‌شده در سراهای محله راه‌اندازی و فعال شده‌اند.
به گفته شهردار منطقه۱۳، شناسایی خیرین و نیازمندان، ایجاد ارتباط میان پزشکان و افراد نیازمند خدمات درمانی، حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ، راه‌اندازی خانه‌های تکافل، آموزش کسب‌وکارهای نوین، اجرای برنامه‌های صرفه‌جویی در مصرف آب و انرژی و شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی و توانمند، بخشی از اقدامات انجام‌شده در چارچوب این قرارگاه است.

مردم، مسجد و محله؛ محور ایران پیروز در منطقه۱۳
در ادامه این نشست، مرتضی حاج‌علی خمسه، با تأکید بر اینکه «مردمی‌سازی» باید محور اصلی فعالیت قرارگاه «ایران پیروز» باشد، گفت: هدف این قرارگاه صرفاً ارائه خدمات بیشتر نیست، بلکه باید به نقطه‌ای برسیم که مردم خود را متولی و مسئول مسائل محله بدانند و ظرفیت‌های انسانی، فکری و اجتماعی خود را برای حل مسائل به میدان بیاورند.
وی خانواده‌محوری، مسجدمحوری و محله‌پایدار بودن را از مؤلفه‌های اصلی این رویکرد دانست و افزود: شهرداری باید در این الگو، نقش پشتیبان و تسهیلگر داشته باشد و زمینه حضور و نقش‌آفرینی واقعی گروه‌های مردمی را فراهم کند.

منبع: همشهری آنلاین