نهاد ریاست جمهوری اعلام کرد که رئیس‌جمهور امروز ساعت ۱۸:۰۰ به وقت تهران در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی خواهد کرد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، براساس اعلام نهاد ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان امروز چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ حدود ساعت ۱۸:۰۰ به وقت تهران در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کند. صبح امروز زمان سخنرانی را ساعت ۱۹:۳۵ به وقت تهران اعلام کرده بودند.

رئیس‌جمهور قرار است در جریان این سفر ضمن حضور و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، با شماری از سران و مقام‌های کشورهای حاضر در این نشست دیدار و رایزنی کند.

در این سفر ۶ نفر به عنوان تیم سیاسی و تشریفات رئیس‌جمهور را همراهی می‌کنند. همچنین اعضای تیم حفاظت و کادر پرواز نیز به این تعداد اضافه می‌شوند.

محسن حاجی‌میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، و سیدمحمد موسوی، مسئول تشریفات دفتر رئیس‌جمهور، از جمله همراهان پزشکیان هستند. عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل، اسماعیل بقایی سخنگو و علیرضا میریوسفی مدیرکل رسانه‌های خارجی وزارتخارجه نیز در نیویورک حضور دارند.