خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تهران گفت: در روزهایی که شهروندان درگیر مسائل مربوط به سوخت‌گیری هستند، شاهد بی‌برنامگی‌های عجیبی در پایتخت هستیم؛ برای نمونه، با چه منطقی در خیابان حافظ که تنها دو جایگاه سوخت دارد، هر دو جایگاه به صورت هم‌زمان تعطیل و وارد مرحله تعمیرات می‌شوند .

به گزارش همشهری آنلاین،حبیب کاشانی، خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تهران در جریان چهارصد و سی‌امین جلسه علنی شورا، در تذکری با تأکید بر لزوم حفظ آرامش روانی جامعه و پرهیز از شایعه‌پراکنی و اظهارات اضطراب‌آفرین اظهار کرد: متأسفانه در مقاطع حساس زمانی، با سخنان و اظهارنظرهای نسنجیده درباره موضوعاتی نظیر قیمت بنزین، موجی از نگرانی در میان جامعه ایجاد می‌شود؛ همه ما دم از خدمت به مردم می‌زنیم، اما در عمل با این قبیل سخنان، آرامش روانی و فکری خانواده‌ها را به هم می‌ریزیم.

وی با تأکید بر ضرورت صداقت در گفت‌وگو با مردم و پرهیز از ایجاد اضطراب افزود: در هر کجای دنیا تصمیمات با صراحت و شفافیت به مردم گفته می‌شود، اما این درست نیست که هر روز با سخنان نامربوط و شایعات، ذهن مردم مشوش شود. هر مسئولی در هر جایگاهی باید بداند که یک اظهارنظر نسنجیده و بدون پشتوانه می‌تواند آرامش شبانه صدها و هزاران خانواده را برهم بزند و در زندگی مردم نگرانی، استرس و حتی بیماری ایجاد کند؛ اگر حرف سنجیده‌ای برای گفتن نداریم، سکوت پیشه کنیم تا بار مضاعفی به دوش مردم تحمیل نشود.

خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با انتقاد از سوءمدیریت در توزیع و اورهال جایگاه‌های سوخت در سطح شهر تصریح کرد: در روزهایی که شهروندان درگیر مسائل مربوط به سوخت‌گیری هستند، شاهد بی‌برنامگی‌های عجیبی در پایتخت هستیم؛ برای نمونه، با چه منطقی در خیابان حافظ که تنها دو جایگاه سوخت دارد، هر دو جایگاه به صورت هم‌زمان تعطیل و وارد مرحله تعمیرات می‌شوند و مردم را با معطلی و صف‌های طولانی روبه‌رو می‌کنند؟

کاشانی در پایان خاطرنشان کرد: امروز علاوه بر فضای مجازی که گاه منشأ تشویش اذهان عمومی است، نباید اظهارات برخی متولیان نیز بر این التهابات بیفزاید؛ انتظار داریم مسئولان با درک شرایط عمومی، در گفتار و عمل خود رعایت حال جامعه را بکنند و با تصمیم‌گیری‌های غیرکارشناسی و شایعه‌سازی، به دغدغه‌های ذهنی شهروندان دامن نزنند.

منبع: همشهری آنلاین