روزنامه صهیونیستی جروزالم پست گزارش داد که برنامه ادعایی ایران برای انجام یک حمله نظامی هماهنگ علیه اسرائیل از سراسر منطقه، تحقق رویای نهایی یحیی سنوار، مغز متفکر این حمله در ۷ اکتبر خواهد بود.

به گزارش همشهری آنلاین؛ رسانه اسرائیلی جروزالم پست مدعی شده است، جمهوری اسلامی ایران ظاهراً در حال برنامه برای تکرار حملاتی شبیه حمله ۷ اکتبر حماس است - که منجر به کشته شدن تعداد بیشتری یهودی در یک روز بیش از هر زمان دیگری از زمان هولوکاست شد - اما این بار با هماهنگی کامل شبکه نیابتی گسترده خود، شامل حزب‌الله لبنان و حوثی‌ها در یمن.

ارزیابی‌های اطلاعاتی اسرائیل نشان می‌دهد مقام‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دنبال احیای شبکه «محور مقاومت» خود بوده‌اند و جلسات برنامه‌ریزی متعددی با رهبران حزب‌الله، حوثی‌ها و شبه‌نظامیان عراقی در مورد تشدید تنش علیه اسرائیل برگزار کرده‌اند.

این منابع به نشریه نیویورک پست گفتند که سپاه پاسداران همچنین در حال انجام رزمایش‌های مشترک با گروه‌های نیابتی خود است و تولید پهپاد و موشک را افزایش می‌دهد تا ذخایر خود را که در جنگ‌هایش علیه اسرائیل و آمریکا پیش از کارزار بعدی استفاده کرده، دوباره پر کند.

اطلاعات نشان می‌دهد که حزب‌الله و حماس همچنین هماهنگی خود را برای فشار بر اسرائیل از جبهه‌های مختلف افزایش داده‌اند.

روزنامه جروزالم پست مدعی شد که برنامه ادعایی ایران برای انجام یک حمله نظامی هماهنگ علیه اسرائیل از سراسر منطقه، تحقق رویای نهایی یحیی سنوار، مغز متفکر این حمله در ۷ اکتبر خواهد بود.