رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از آماده‌سازی زیرساخت‌ها بازارچه منطقه ۵ خبر داد و گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام‌شده و وعده پیمانکار و ناظران، این بازارچه تا یک ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش همشهری آنلاین، در جریان این بازدید که مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، به همراه محمدرضا پوریافر، شهردار منطقه ۵ و مجتبی اقوامی‌پناه، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر حضور داشتند، آخرین وضعیت عملیات اجرایی، پیشرفت فیزیکی پروژه و اقدامات انجام‌شده برای آماده‌سازی این بازارچه بررسی شد.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه این بازدید گفت: همکاران در شرکت ساماندهی و شهرداری منطقه ۵، زیرساخت‌های لازم را آماده کرده‌اند و در حال فعالیت هستند تا هرچه زودتر این بازارچه به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: با توجه به پیگیری‌هایی که صورت گرفته و همچنین قولی که پیمانکار مجموعه و ناظرین داده‌اند، ان‌شاءالله تا یک ماه آینده، این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد؛ امیدوار هستم که کار با سرعت تمام پیش برود.

بابایی با اشاره به موضوعات مطرح‌شده در خصوص ایمنی بازارچه تصریح کرد: در خصوص ایمنی بازارچه پیگیری‌ها انجام شد و تأییدیه لازم نیز جهت احداث از سازمان آتش‌نشانی اخذ شده است. امیدوارم این پروژه با کیفیت لازم به بهره‌برداری برسد.