سرلشکر محسن رضایی گفت: ایران باید تا ۵۰ سال آینده در امنیت باشد و تمام جنگ‌های غرب آسیا پایان یابد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سرلشکر محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: باز شدن تنگه هرمز ارتباطی با توافق ما با عمان بر سر خط میانی ندارد.
وی گفت: خط میانی برای زمانی است که اگر ایران تصمیم گرفت که تنگه هرمز را باز کند، کشتی‌ها از این مسیر برای عبور و مرور استفاده کنند.
رضایی همچنین تصریح کرد: دکتر عراقچی شروط ما را به آمریکایی‌ها اعلام کرده‌اند، در دیپلماسی جدی هستیم اما روش خود را تغییر داده‌ایم، دیگر قرار نیست منتظر حرف بمانیم، منتظر عمل هستیم، آمریکایی‌ها به تعهدات خود عمل کنند، ما مدافع امنیت در غرب آسیا هستیم و خواهان پایان جنگ در ایران، غزه، لبنان و یمن هستیم.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: دیپلماسی ما باید به نحوی پیش رود که ایران تا ۵۰ سال آینده در امنیت باشد و جنگ‌های غرب آسیا پایان یابد. ما جنگ طلب نیستیم بلکه در مقابل جنگ‌طلب‌ها از خود دفاع می‌کنیم، چه کسی شک دارد که آمریکا و اسرائیل به ما حمله کرده‌اند؟ ما تنها از خود دفاع کردیم.

رضایی گفت: ما در دیپلماسی جدی هستیم اما روش را تغییر داده‌ایم و منتظر عمل هستیم و دیگر حرف کافی نیست. برخی افراد می گویند ایران جنگ طلب است و این در حالی است که ما جلوی جنگ طلبان جهان ایستاده ایم. این آمریکا و اسرائیل هستند که همواره به دنبال جنگ هستند و تاریخشان سرشار از خون و خونریزی است و جولانی با اینکه با تمام توان به آنها خدمت کرد امروز مورد تهاجم است و اگر بر فرض پهلوی بر این کشور مسلط می‌شد با همه خدماتی که به آنها کرده است برنامه‌ تجزیه ایران به پنج قسمت را اجرا می‌کردند.

وی ادامه داد: ما اگر جنگ طلب بودیم مذاکره نمی کردیم و آتش بس را نمی پذیرفتیم؛ ما جنگ طلب نیستیم اما تا آخرین قطره خونمان پای وطن و ملت بزرگ ایران می ایستیم. آیا حسن باقری و سلامی و رشید و حرازی و کاظمی و باکری و متوسلیان و بابایی و اردستانی و دیگر شهدا جنگ طلب بودند؟ آنها از مام وطن و کشورشان و مردمشان دفاع کردند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه جنگ ها در میادین نبرد و دیپلماسی تعیین خواهد شد، اطهار داشت: ما دیپلماسی را نیز میدان مبارزه می دانیم و پرچم ایران بالا است و ترامپ و نتانیاهو نمی توانند غلطی بکنند.