نیکول کیدمن و ساندرا بولاک با حضور غافلگیرکننده در اکران ویژه فیلم جدیدشان هواداران را غافلگیر کردند.

همشهری آنلاین: هواداران فیلم «جادوی عملی» که شنبه‌شب برای تماشای نسخه کلاسیک سال ۱۹۹۸ در گورستان تاریخی هالیوود فوراور لس‌آنجلس گرد هم آمده بودند، با یک غافلگیری بزرگ روبه‌رو شدند؛ ساندرا بولاک و نیکول کیدمن، دو ستاره اصلی فیلم، به‌طور غیرمنتظره روی صحنه حاضر شدند و فیلم را معرفی کردند.

بولاک که در فیلم نقش «سالی اوونز» را بازی می‌کند، با شوخی گفت: «چه جای بهتری از یک گورستان برای نمایش این فیلم؟ باید از ارواحی هم که دوروبرمان هستند تشکر کنیم، چون امشب روی صندلی‌های آن‌ها نشسته‌اید.» کیـدمن نیز که نقش «گیلی اوونز» را ایفا می‌کند، از استقبال هواداران قدردانی کرد و گفت: «از حمایت شما برای ساخته شدن قسمت دوم ممنونیم.»

پس از آن، بولاک نسل جدید خانواده اوونز را معرفی کرد؛ جوی کینگ و میسی ویلیامز که در «جادوی عملی ۲» نقش دختران بزرگسال سالی را بازی می‌کنند. جوی کینگ نیز خطاب به تماشاگران گفت: «من و میسی بسیار هیجان‌زده‌ایم که به خانواده اوونز ملحق شده‌ایم. امیدواریم از فیلم جدید به همان اندازه لذت ببرید که ما از ساختنش لذت بردیم.»

فیلم «جادوی عملی ۲» به کارگردانی سوزانه بیر، ۲۸ سال پس از فیلم نخست روایت می‌شود. داستان درباره تلاش خانواده اوونز برای شکستن نفرین ۳۰۰ ساله‌ای است که این بار زندگی دختر سالی، «کایلی»، و عشقش را تهدید می‌کند. در این دنباله، لی پیس نیز حضور دارد و استوکارد چنینگ و دایان ویست بار دیگر در نقش عمه‌های خانواده اوونز بازمی‌گردند.

فیلمنامه را آکیوا گلدزمن و جورجیا پریچت بر اساس رمان «کتاب جادو» نوشته آلیس هافمن به نگارش درآورده‌اند. تهیه‌کنندگی فیلم نیز بر عهده ساندرا بولاک، نیکول کیدمن و دنیس دی‌نووی بوده است.

این اکران ویژه بخشی از برنامه تابستانی Cinespia در گورستان هالیوود فوراور بود؛ رویدادی که امسال بیست‌وپنجمین سال برگزاری خود را جشن می‌گیرد. «جادوی عملی ۲» قرار است ۱۱ سپتامبر در سینماها اکران شود.

منبع: همشهری آنلاین