قیمت خودرو امروز ۸ مرداد ۱۴۰۵ از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد که برخی از آنها با افزایش محسوسی روبرو شده است.

به گزارش همشهری آنلاین قیمت خودرو امروز ۸ مرداد ۱۴۰۵ در شرایطی اعلام شد که بازار همچنان در فضایی کم‌رمق و محتاطانه حرکت می‌کند. نوسانات محدود و پراکنده قیمت‌ها نشان می‌دهد بازار هنوز از رکود فاصله نگرفته و خریداران و فروشندگان با احتیاط در حال رصد شرایط هستند.

تجارت‌نیوز نوشت: در چنین شرایطی، رشد قابل توجه قیمت یک مدل مونتاژی را می‌توان حاصل برآیند عواملی مانند رسیدن خودرو به کف قیمتی در هفته‌های اخیر، محدودیت عرضه، افزایش کشش تقاضا در آن مدل، کاهش فایل‌های فروش و تلاش بازار برای اصلاح فاصله ایجادشده میان قیمت آن خودرو و سایر محصولات هم‌رده دانست.

قیمت خودروهای داخلی

رانا پلاس نسبت به روز گذشته ۲۹ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ یک میلیارد و ۶۷۲ میلیون تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، سورن پلاس (XU۷P) کاهش بهای ۱۸ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و روی قله یک میلیارد و ۵۸۵ میلیون تومان ایستاد.

شاهین اتوماتیک پلاس افت بهای ۲۵ میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی ۲ میلیارد و ۶۳۵ میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، پارس نوآ نسبت به روز گذشته ۱۸ میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ ۲ میلیارد و ۱۶۲ میلیون تومان خرید و فروش شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

X۷۷ (الیت) رشد بهای ۴۲۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا در روز جاری با نرخ پنج میلیارد و ۵۰ میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود. از سوی دیگر، فونیکس FX رشد بهای ۳۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و روی شاخص پنج میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان ایستاد.

فیدلیتی پرستیژ (۷ نفره) نسبت به روز گذشته ۵۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با بهای ۶ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان در معاملات حاضر شود. از طرف دیگر، چانگان CS۵۵ افت ۳۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا در روز جاری با نرخ ۵ میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان معامله شود.

فردا SX۵ نسبت به روز گذشته ۲۵ میلیون تومان ارزان شد و به نرخ معاملاتی سه میلیارد و ۵۱۵ میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، لوکانو L۸ کاهش بهای ۲۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا امروز با نرخ ۹ میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود.