بنیامین نتانیاهو پس از دیدار با دونالد ترامپ، این گفت‌وگو را «عالی» توصیف کرد و مدعی شد دو طرف درباره جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و دیگر مسائل منطقه‌ای، درک و حمایت مشترکی دارند.

به گزارش همشهری آنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، پس از دیدار با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، این دیدار را «عالی» توصیف کرد.

نتانیاهو مدعی شد: «وقتی می‌گویم این دیدار عالی بود، فقط یک تعارف دیپلماتیک نیست. گفت‌وگو سرشار از شراکت کامل، حمایت متقابل و درک مشترک از هدفی بود که تضمین می‌کند ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت؛ همچنین درباره دیگر اهداف نیز توافق نظر وجود داشت.»

همزمان، شبکه کان اسرائیل گزارش داد که دیدار ترامپ و نتانیاهو یک ساعت و ۲۰ دقیقه به طول انجامیده است.

همچنین کانال ۱۲ اسرائیل به نقل از یک منبع اسرائیلی در واشنگتن مدعی شد که ترامپ در این دیدار خواستار خروج نیروهای اسرائیلی از هیچ‌یک از جبهه‌های درگیری نشده است.