وبگاه العربی الجدید به نقل از یک منبع آگاه ایرانی مدعی شد که تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا از طریق میانجی‌ها همچنان ادامه دارد، اما این رایزنی‌ها تاکنون به پیشرفت یا گشایش قابل توجهی منجر نشده است.

به گزارش همشهری آنلاین، وبگاه العربی الجدید به نقل از فردی که او را «منبع آگاه ایرانی» معرفی کرده، مدعی شد تحرکات دیپلماتیک با هدف کاهش تنش‌های منطقه‌ای و یافتن راه‌حل‌های سیاسی، در روزهای اخیر شتاب بیشتری گرفته است.

بر اساس این گزارش، این منبع مدعی شده است که در دو هفته گذشته، ایران و آمریکا از طریق میانجی‌ها پیشنهادهایی را با یکدیگر رد و بدل کرده‌اند، اما این رایزنی‌ها هنوز به هیچ پیشرفت یا گشایش قابل توجهی منجر نشده است.

این منبع همچنین ادعا کرده است یادداشت تفاهم امضاشده در ماه گذشته برای رفع اختلافات کافی نبوده و نه‌تنها نتوانسته بی‌اعتمادی ایران به آمریکا را کاهش دهد، بلکه به دلیل آنچه عدول سریع واشنگتن از تعهداتش عنوان شده، سطح بی‌اعتمادی افزایش یافته است.