به گزارش همشهری آنلاین، سازمان تروریستی سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) در بیانیهای اعلام کرد که نیروهای این فرماندهی ساعت ۴:۴۵ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا، به دستور رئیسجمهور این کشور، سومین شب متوالی تجاوز نظامی علیه ایران را آغاز کردهاند.
جوخههای انتقام در انتظار مجازات عوامل جنگ علیه ایران | فهرستی از جنایتکاران فراهم است
ترامپ در تله ۱۰۰ میلیارد دلاری ایران افتاد!
فیلم شلیک موشک از خاک این کشور به سمت ایران
در این بیانیه آمده است که این حملات با هدف «تحمیل هزینه سنگین به نیروهای ایرانی» ادامه خواهد یافت، با این امید که توان نیروهای مسلح کشورمان در اعمال کنترل بر تنگه هرمز را کاهش دهد!
این ادعاها در حالی مطرح شده است که رئیسجمهور آمریکا از آغاز جنگ تاکنون بارها مدعی نابودی کامل توان نظامی ایران شده و ساعاتی پیش هم در اظهارات ضدایرانی خود برای چندمین بار مدعی شد نیروی دریایی ایران را نابود کرده است.
ایالات متحده در حالی سعی بر تحمیل نظم مطلوب خود بر تنگه هرمز دارد، که بر اساس متن تفاهمنامه اسلامآباد، مسئولیت ایجاد ساز و کاری برای تضمین امنیت دریانوردی در این آبراه حیاتی جهان بر عهده ایران است و تهران این کار را در هماهنگی با عمان انجام خواهد داد.