مسیر تشییع از پل‌های صدرین در نجف آغاز شده و تا حرم مطهر علوی به طول ۶ کیلومتر ادامه خواهد داشت. ۳۵۱ موکب در این مراسم مشارکت خواهند داشت.

گروه دیپلماتیک - همشهری آنلاین: سراسر عراق جامه عزا به تن کرده است. از شمال تا جنوب، آماده‌سازی‌ها برای برگزاری مراسم تشییع تاریخی رهبر شهید ایرانی در حال انجام است؛ رویدادی که میلیون‌ها نفر برای حضور در آن مهیا می‌شوند.

سومریه نیوز نوشته: مسیر تشییع از پل‌های صدرین در نجف آغاز شده و تا حرم مطهر علوی به طول ۶ کیلومتر ادامه خواهد داشت. ۳۵۱ موکب در این مراسم مشارکت خواهند داشت.

آستان مقدس عباسی نشست گسترده‌ای را برای نهایی‌سازی برنامه‌های مربوط به مراسم تشییع پیکر حضرت آیت‌الله سید شهید علی خامنه‌ای (رضوان‌الله‌علیه) برگزار کرد.

در این نشست درباره محورهای طرح نهایی و هماهنگی وظایف و مسئولیت‌ها میان بخش‌های ذی‌ربط گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

استانداری کرکوکِ عراق، نهادها و ادارات دولتی این استان را تعطیل اعلام کرد تا زمینه برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب فراهم شود.

استاندار میسان در جنوب عراق ضمن اعلام تعطیلی دو روزه استان ، از مردم میسان برای مشارکت در مراسم تشییع پیکر شهید أمت در دو شهر نجف و کربلا دعوت و از اختصاص ۱۲۰ اتوبوس و مینی بوس رایگان جهت انتقال سوگواران به دو شهر مقدس خبر داد .

سید مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق، با انتشار بیانیه‌ای خطاب به امت اسلامی، ضمن گرامیداشت مقام شامخ شهید ولایت، جهاد و ایستادگی از عموم مؤمنان و زائران اربعین حسینی دعوت کرد در مراسم تشییع و وداع این شهید بزرگوار شرکت کنند.